marți, 27 noiembrie 2007

Dobanzi la depozite

Bataia pe sfarsit de an o dau bancile pe campul de lupta al atragerii de surse, adica depozitele:)
Din acest considerent bancile comerciale au inceput sa majoreze pana la 8%/an dobanzile la depozitele constituite in lei.
Una dintre bancile care a trecut la majorarea dobanzii pentru depozite este Bancpost care a lansat depozitul " Start '', care poate fi constituit pe o perioada de trei luni, dobanda este fixa pe acesta perioada-8%. Suma maxima pentru constituirea acestui tip de depozit este de 300.000 de euro. OTP Bank a lansat de asemenea o perioada promotionala in cadrul careia ofera o dobanda de 8% in primele doua luni si 7,5% in urmatoarele doua luni, pentru economiile in lei, respectiv 4,55% si 4,25% pentru economiile in euro. Banca Comerciala Romana si Banca Transilvania se numara de asemenea printre institutiile bancare ce au majorat dobanzile la depozitele in lei.
Acum..doar banii sa fie de depus la banca...asa ca spor la economisire:)
ME

2 comentarii:

Unknown spunea...

The issues involving credit nevoi personale has been a popular topic amongst scholars for many years. Underestimate credit nevoi personale at your peril. Cited by many as the single most important influence on post modern micro eco compartmentalism, it is yet to receive proper recognition for laying the foundations of democracy. The juxtapositioning of credit nevoi personale with fundamental economic, social and political strategic conflict draws criticism from socialists, whom I can say no more about due to legal restrictions.

Unknown spunea...

Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare negarantate, finanțare de proiect etc ... Sau pur și simplu refuzați împrumutul de la o bancă sau instituție financiară din unul sau mai multe motive? Suntem soluțiile potrivite pentru credit! Oferim împrumuturi pentru companii și persoane fizice cu o dobândă scăzută și accesibilă a dobânzii de 2%. Deci, dacă sunteți interesat de un împrumut urgent și garantat. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail astăzi Via: elegantloanfirm@hotmail.com.