luni, 19 noiembrie 2007

credite ipotecare pentru parteneri necasatoriti

cum bine se stie, societatea moderna se confrunta cu o emancipare pe toate campurile si bancile se aliniaza la aceste schimbari.
tinerii din ziua de astazi nu se mai grabesc , din diferite motive sa-si uneasca destinele si sa oficializeze relatia, alegand calea mai usoara..a convietuirii impreuna...
pana mai ieri intampinau dificultati in momentul in care se decideau sa cumpere o locuinta impreuna, dar din dorinta bancilor de a fii in "tendinte" s-a nascut si minunata idee de a da credit ipotecar celor necasatoriti.
Sase banci ofera credite partenerilor care locuiesc impreuna, dar sunt necasatoriti
Alpha Bank, UniCredit Tiriac Bank, Banca Romaneasca, Bancpost, Banca Comerciala Romana si ING Bank. aceste banci tintesc un segment de piata care a fost restrictionat pana mai ieri cand venea vorba de a cumpara impreuna o locuinta prin credit ipotecar. Exista doua variante de contractare a imprumuturilor ipotecare variantele difera de la banca la banca. Unele banci au optat pentru varianta ca fiecare partener sa solicite un credit ipotecar individual sau alta varianta agreata ar fi ca unul dintre parteneri acceseaza un credit ipotecar, iar celalalt va fi codebitor.acesta este cazul in care cei doi parteneri sunt tratati exact ca si cuplurile casatorite.
oricare ar fi varianta pentru care optati, este foarte important ca aceste credite ipotecare sunt acum accesibile si pentru cei mai libertini in cautare unui camin.
spor,
ME

Niciun comentariu: