luni, 10 decembrie 2007

pensii private-cum alegem?

Subiectul sfarsitului de an a fost si este- Pensia Privata.scandalurile legate de acest subiect, se tin lant, si probabil ca multi dintre noi am auzit de situatia des intalnita cand angajatorii prind diferite metode au "indreptat" angajatii spre alegerea unui fond de pensii sau altul..o tehnica nu tocmai ortodoxa, dar care probabil si partial a dus la succesul si la acapararea unei cote de piata mai mari...
exista o serie de factori de care trebuie sa tinem cont precum, comisioanele, profilul de risc si structura investitiilor. Randamentul fondurilor nu poate fi luat in considerare in acest moment, fondurile de pensii private fiind abia la inceput in Romania. Prin urmare, atentia trebuie indreptata catre alte criterii care pot influenta alegerea unui fond de pensii obligatorii: soliditatea financiara a administratorului si a grupului din care acesta face parte, ratingurile acordate de agentiile.
fondurile de pensii investesc in proportii diferite in functie de gradul de risc in obligatiuni si titluri de stat, actiuni listate etc.
oferta e variata si cu siguranta vom gasi fiecare fondul de pensii care n-i se potriveste.
spor sa avem:)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the GPS, I hope you enjoy. The address is http://gps-brasil.blogspot.com. A hug.

Anonim spunea...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Flores Online, I hope you enjoy. The address is http://flores-on-line.blogspot.com. A hug.

Unknown spunea...

Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare negarantate, finanțare de proiect etc ... Sau pur și simplu refuzați împrumutul de la o bancă sau instituție financiară din unul sau mai multe motive? Suntem soluțiile potrivite pentru credit! Oferim împrumuturi pentru companii și persoane fizice cu o dobândă scăzută și accesibilă a dobânzii de 2%. Deci, dacă sunteți interesat de un împrumut urgent și garantat. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail astăzi Via: elegantloanfirm@hotmail.com.